Kdo je mag. Mojca Košič?

Mojca je pedagoginja montessori, ki pristop montessori raziskuje že 11 let, tako v teoriji kot tudi v praksi.

Zadnji dve leti se navdušuje tudi nad pedagogiko pikler, za katero pravi, da odlično dopolnjuje pristop montessori, zato se je tudi vpisala na večletni študij pedagogike Emmi Pikler na Inštitutu pikler v Budimpešti, kjer je trenutno kandidatka za pedagoginjo pikler.

Znotraj obeh pedagogik se je specializirala za pomoč staršem pri vključevanju principov montessori ter pikler v vzgojo doma.

Leta 2020 je pri založbi Didakta izšla njena prva knjiga z naslovom Montessori za starše – z razumevanjem in ljubeznijo do samostojnega, samozavestnega in srečnega otroka, ki je šla ponovno v tisk decembra istega leta.

Večino svojega časa dela s starši in njihovimi otroki v družinskem centru GNEZDO. Bolj poglobljeno pa s starši dela preko svojih spletnih programov (Dom po meri otroka, Montessori in Pikler za starše, Igram se, tudi sam in zbran, Brez plenic) in individualnih posvetov.

Letos poleti je premierno pripravila online tečaj Montessori in pikler za starše, za vse, ki pričakujete prvega otroka, ste že starši otroku v starosti od 0-2 let ali pa pedagogi/vzgojitelji, ki delate in skrbite za otroka od 0-3 let.

Pogoji poslovanja in pravno obvestilo

© 2022 Montessoridoma.si | Avtorske pravice pridržane, MONTESSORI DOMA, 2012-2022

.